Cégünk bemutatása

Summamed Summamed Summamed Summamed

Cégünk 1993-ban alakult akkor még SummaMed Bt. néven, amit későbbiekben Kft-re módosítottunk. Kezdeti időszakban pathológiai rozsdamentes termékek és kiegészítők forgalmazása volt jelentős. Később a nőgyógyászati szakma kérésére cégünk felkutatott néhány nyugat-európai gyártót, hogy a Magyarországon akkor még hiánytermékként jelentkező cytológiai mintavevőket elérhetővé tegye a magyar nőgyógyászok és cytológusok számára. Ezen a területen jelenleg is cégünk rendelkezik a legnagyobb választékkal, így piacvezető pozicióba is került.

Későbbiekben a pathológiai vegyszerek, reagensek és labortechnikai kiegészítők forgalmazása is jelentős szerepet kapott cégünk árukínálatában.

A jó minőségű termékeket sikerült mérsékelt árakkal párosítanunk, ezért partnereink között tudhatjuk az ország legtöbb kórházát és szakrendelőjét.

Üzletpolitikánk szerint próbáljuk segíteni a nehéz helyzetben lévő egészségügyet és ezáltal dolgozóit, hogy könnyebben végezhessenek sikeres és eredményes munkát, mely mindannyiunk érdeke. Cégünk hosszútávon kívánja megvalósítani törekvéseit, elképzeléseit – mely szerint az elégedett vásárló a legfontosabb.

Jelenleg is azon dolgozunk, hogy Partnereink számára többféle terméket, jó minőségben és kedvező áron tudjunk kínálni. Ezért folyamatosan bővítjük választékunkat az igények szerint.

Köszönjük eddigi együttműködésüket és reméljük a jövőben is sikeres lesz a közös munka.

ISO HUN | ISO ENG

 
Főoldal