Accellon Multi

Nőgyógyászati / Cytológiai termékek » Mintavevők » Accellon Multi

BIOMINTAVEVŐ

Az Accellon® Multi bio-mintavevő egy egyedülálló szabadalmazott többfunkciós eszköz, mely kiválóan alkalmas a test különböző helyeiről történő sejt mintavételére. Az élénk sejtgyűjtő felületek több ezer lágy, semleges hatású nylon sörtéből állnak, melyek lehetővé teszik, hogy az eszköz a lehető legkisebb sérüléssel gyűjtsön össze nagy mennyiségű sejtet.

VÉKONY ÉS EGYENLETES KENETEK
Amikor a mintát tárgylemezre kenjük, az összegyűjtött sejtek vékony, egyenletes rétegben
helyezkedik el a lemezen. Rendkívüli vékonysága fájdalommentes behatolást biztosít a szűk
és problémás esetekben is.


A KÖVETKEZŐ ESETEKBEN HASZNÁLHATÓ
• Mintavétel a belső méhnyak csatornáról, még előre- vagy hátrahajló méh esetén is.
• A belső méhnyakról történő mintavétel esetén, amennyiben vérzés a probléma
• Chlamydia mintavétel a férfi/női húgycsőből.
• A szem kötőhártyájáról történő mintavétel esetén.
• Mintavétel sejttani és mikrobiológiai vizsgálatokhoz.


PAP-FÉLE KENETVÉTELHEZ
A méhnyakon belül az Accellon® Multi Bio-mintavevő gyengéden söpri a nyálkahártyát, így gyűjt össze a sejttani vizsgálathoz megfelelő mennyiségű mintát. Az eszközt úgy fejlesztették ki, hogy használatakor minimálisra csökkenthető a vérzés, javítva ezáltal a levett minta minőségét. A sűrű, rövid, hidrofób sörték lehetővé teszik, hogy egy jól jellemző minta kerüljön a mikroszkóp lemezre vékony, egyenletes rétegben.


MIKROBIOLÓGIÁHOZ
Az Accellon® Multi, az atoxikus sejtgyűjtő felületének köszönhetően ideális mikrobiológiai mintavételhez. A beteg, ilyen vizsgálatokhoz viszonyuló együttműködési készsége nagyon jó. Az eszköz duplán barázdázott fogantyúja lehetővé teszi, hogy a fej különböző méretű üvegcsékbe is beférjen. Tartsuk be a diagnosztikai készletet előállító laboratóriumának előírásait.

FIGYELMEZTETÉS
Méhnyaki mintavételt várandós nőknél csak különös óvatossággal és kizárólag a várandósság első harmadában végezhető el. A várandósság idején jellemző fokozott vérbőség miatt kisebb vérzés léphet fel.


Termék: 50x1
Csomagolás: wipack

 
Főoldal