Cytobrush Plus

Nőgyógyászati / Cytológiai termékek » Mintavevők » Cytobrush Plus

Sejtkollektor a Pap-féle kenet és chlamydia mintavételezéséhez

Méhnyakban
A Cytobrush® Plus óvatosan érintve a nyálkahártyát bőséges mintavételt biztosít. Az eszköz a belső méhszáj mintavételéhez kiválóan alkalmas soha nem szült nők esetében, menopausa esetén és conisatio műtéte után egyaránt. A külső méhszáj mintavételét ilyenkor spatulával kell elvégezni.

A tárgylemezen
A nagy mennyiségű jól megrakott sejt könnyen leválik a keféről.

Transzportcsőben (Liquid cytológiához)
A Cytobrush® Plus mintavevőnek létezik olyan változata, melynek szárán perforáció található, hogy a kefe fej részét egy könnyű mozdulattal letörhessük. Így az könnyen behelyezhetjük egy kisebb csőbe is.

Mikroszkóp alatt

A jelentős mennyiségű endocervicalis anyag optimális diagnosztikus pontosságot biztosít és minimalizálja az álnegatív eredményeket.

Diagnosztikus pontosság Az álnegatív cytológiai kenetek arányát invasis cervixrák esetében számos tanulmány 17%-56% között becsülte. Az ilyenfajta fals negatív kenetek újraértékelése bebizonyította, hogy a tévedések nagyobbik része inadequat mintavételnek volt a következménye.
A Cytobrush® Plus kefét a nőgyógyászati kenetek diagnosztikus pontosságának javítására fejlesztették ki. Az eszközzel nyert kenetekben nagy mennyiségű, sértetlen endocervikális sejt jelenik meg, biztosítva ezzel a pontosabb és lehető legkoraibb cervikális rák felismerését.

Gazdaságosság A Cytobrush® Plus költsége a kenetek teljes feldolgozási költségének kevesebb mint 5%-át teszi ki.


Anyagok A Cytobrush® Plus gyártásánál felhasznált anyagok biztonságosak és egészségügyi használatra engedélyezettek.

Rendeléshez Kódszám Csomagolás Kiszerelés
C0004 simítózáras 10x10 db
C0010 wipack 100x1 db
C0012 letörhető 10x10 vagy 100x1 db


Figyelmeztetés Használata endometrium mintavételre tilos! Várandós páciensekben az eszközt derékszögben úgy meg kell hajlítani, hogy a mintavétel a külső méhszájat ne haladja meg.
Csak egyszeri felhasználásra!
 

 

 

 
Főoldal